Форум | Чат | Дзённікі | Клубы | Знаёмствы | Гульні | фотаальбом | Конкурс прыгажосці Карыстальнікі Радыё
Паставіць закладку Зрабіць стартавай   
Мой профіль
Зносіны
Забавы
Карыснае
Інфармацыя
Паслугі
Мова
Рэклама
    Мабільная версіяnew
BY-SVET.com » Клубы » Форумы клубаў » я и книги » Great Expectations by Charles Dickens
Пачаць новую тэму   Адказаць на тэму
Надрукаваць тэму
Аўтар Паведамленне
Leere_Flasche
Ветэран
Ветэран

Зарэгістравана:
2007-12-29
Коль-ць пунктаў: 761

ПаведамленнеПаведамленні: 02 студз. 2008 13:10
   Загаловак паведамлення: Great Expectations by Charles Dickens
  Адказаць з цытатай    Надрукаваць паведамленне

Хочу прочитать эту книгу на английском, но хотелось бы сначала узнать, про что она и как вам понравилась.....
Вярнуцца да пачатку
Паглядзець профіль Адаслаць асабістае паведамленне Гасцявая кніга Пачытаць дзённік карыстальніка
FINIST
Майстар
Майстар

Зарэгістраваны:
2004-03-19
Коль-ць пунктаў: 2842

ПаведамленнеПаведамленні: 05 студз. 2008 21:38

"Великое ожидание" от Чарльза Дикенса??? Что-то я тоже не читал!!! Так что я тоже жду отзывов...откликнитесь на наш зов знатоки!!! icon_smile.gif
Вярнуцца да пачатку
Паглядзець профіль Адаслаць асабістае паведамленне Гасцявая кніга Паглядзець анкету карыстальніка з раздзелу Зайсці ў клуб карыстальніка Пачытаць дзённік карыстальніка Прагледзець фотаальбомы карыстальніка
Leere_Flasche
Ветэран
Ветэран

Зарэгістравана:
2007-12-29
Коль-ць пунктаў: 761

ПаведамленнеПаведамленні: 06 студз. 2008 19:22

FINIST wrote (05 Jan 2008 22:38 ) :
"Великое ожидание" от Чарльза Дикенса??? Что-то я тоже не читал!!! Так что я тоже жду отзывов...откликнитесь на наш зов знатоки!!! icon_smile.gif

Гыгыгы.. Спасибо за перевод, я ещё не успела посмотреть в словаре.. icon_biggrin.gif icon_eek.gif icon_biggrin.gif
Вярнуцца да пачатку
Паглядзець профіль Адаслаць асабістае паведамленне Гасцявая кніга Пачытаць дзённік карыстальніка
FINIST
Майстар
Майстар

Зарэгістраваны:
2004-03-19
Коль-ць пунктаў: 2842

ПаведамленнеПаведамленні: 07 студз. 2008 04:07

Leere_Flasche wrote (06 Jan 2008 20:22 ) :

Гыгыгы.. Спасибо за перевод, я ещё не успела посмотреть в словаре.. icon_biggrin.gif icon_eek.gif icon_biggrin.gif

Не за что icon_wink.gif
Вярнуцца да пачатку
Паглядзець профіль Адаслаць асабістае паведамленне Гасцявая кніга Паглядзець анкету карыстальніка з раздзелу Зайсці ў клуб карыстальніка Пачытаць дзённік карыстальніка Прагледзець фотаальбомы карыстальніка
Пачаць новую тэму    Адказаць на тэму Гадзінны пояс: GMT + 1
BY-SVET.com » Клубы » Форумы клубаў » я и книги » Great Expectations by Charles Dickens
Старонка 1 з 1