Форум | Чат | Дзённікі | Клубы | Знаёмствы | Гульні | фотаальбом | Конкурс прыгажосці Карыстальнікі Радыё
Паставіць закладку Зрабіць стартавай   
Мой профіль
Зносіны
Забавы
Карыснае
Інфармацыя
Паслугі
Мова
Рэклама
    Мабільная версіяnew
BY-SVET.com » Клубы » Форумы клубаў » DVAG » Рождение ребёнка в русской семъе на терретории Германии...
Пачаць новую тэму   Адказаць на тэму На старонку: Папярэд.    1, 2  
Надрукаваць тэму
Аўтар Паведамленне
point
Гуру флейма
Гуру флейма

Зарэгістраваны:
2004-08-29
Коль-ць пунктаў: 43109

ПаведамленнеПаведамленні: 26 жнів. 2007 20:40
   Загаловак паведамлення: Рождение ребёнка в русской семъе на терретории Германии...
  Адказаць з цытатай    Надрукаваць паведамленне

Koll hat folgendes geschrieben:
Не, он неделю молчасл, а потом не с того не с сего заговарил по немецки... icon_lol.gif Дети быстро хватают языки, практически налету.Я напремер сейчас с сыном толъко по русски говорю, чтоб по русски мог, а немецкому потом научится.. icon_cool.gif

я слышал такое, но чтобы вот так могли сами - не ожидал. Теперь чувствую спокойней, если будем тут их делать.
Вярнуцца да пачатку
Паглядзець профіль Адаслаць асабістае паведамленне Гасцявая кніга Зайсці ў клуб карыстальніка Пачытаць дзённік карыстальніка Прагледзець фотаальбомы карыстальніка
Koll
Інвентар
Інвентар

Зарэгістраваны:
2003-10-28
Коль-ць пунктаў: 87010

ПаведамленнеПаведамленні: 26 жнів. 2007 22:18
   Загаловак паведамлення: Рождение ребёнка в русской семъе на терретории Германии...

Не,они быстро оченъ учатся,я уже не раз убеждался в этом... icon_cool.gif
Вярнуцца да пачатку
Паглядзець профіль Адаслаць асабістае паведамленне Гасцявая кніга Паглядзець анкету карыстальніка з раздзелу Зайсці ў клуб карыстальніка Пачытаць дзённік карыстальніка Прагледзець фотаальбомы карыстальніка
Karelia
Гуру флейма
Гуру флейма

Зарэгістравана:
2004-05-03
Коль-ць пунктаў: 30255

ПаведамленнеПаведамленні: 27 жнів. 2007 15:59

Zitat:

а как он начал в детском саду понимать? были у него какие-то азы немецкого уже

нет, он сам по сибе начел понематъ немецкий icon_wink.gif
Вярнуцца да пачатку
Паглядзець профіль Адаслаць асабістае паведамленне Гасцявая кніга Пачытаць дзённік карыстальніка Прагледзець фотаальбомы карыстальніка
Пачаць новую тэму    Адказаць на тэму Гадзінны пояс: GMT + 1
BY-SVET.com » Клубы » Форумы клубаў » DVAG » Рождение ребёнка в русской семъе на терретории Германии...
Старонка 2 з 2 На старонку: Папярэд.    1, 2