Форум | Чат | Дзённікі | Клубы | Знаёмствы | Гульні | фотаальбом | Конкурс прыгажосці Карыстальнікі Радыё
Паставіць закладку Зрабіць стартавай   
Мой профіль
Зносіны
Забавы
Карыснае
Інфармацыя
Паслугі
Мова
Рэклама
    Мабільная версіяnew
BY-SVET.com » Клубы » Форумы клубаў » Клуб весёлых и находчивых потенциальных самоубийц » Что для вас смерть?
Пачаць новую тэму   Адказаць на тэму На старонку: Папярэд.    1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13   Наступ.
Надрукаваць тэму

Что для вас смерть?
Конец всему
17,9%
 17,9%  [ 7 ]
Освобождение (Спасение)
30,8%
 30,8%  [ 12 ]
После смерти будет продолжение...
51,3%
 51,3%  [ 20 ]
Усяго прагаласаваных : 39

Аўтар Паведамленне
Aglais
Доўгажихар
Доўгажихар

Зарэгістравана:
2006-05-24
Коль-ць пунктаў: 1354

ПаведамленнеПаведамленні: 22 ліс. 2006 22:02
   Загаловак паведамлення: Что для вас смерть?
  Адказаць з цытатай    Надрукаваць паведамленне

не, имхо, это только финал. не ларом же перед смертью проскакивает вся жизнь перед глазами. смерть не может быть большей частью жизни.... если это так, то....
Вярнуцца да пачатку
Паглядзець профіль Адаслаць асабістае паведамленне Гасцявая кніга Паглядзець анкету карыстальніка з раздзелу Пачытаць дзённік карыстальніка Прагледзець фотаальбомы карыстальніка
Apostate
Гаваркі
Гаваркі

Зарэгістраваны:
2006-11-13
Коль-ць пунктаў: 85

ПаведамленнеПаведамленні: 28 ліс. 2006 14:23

Aglais a écrit:
не, имхо, это только финал. не ларом же перед смертью проскакивает вся жизнь перед глазами. смерть не может быть большей частью жизни.... если это так, то....

Точно, смерть - финал... всего.
Если не секрет, то кто вам сказал, что перед смертью проскакивает вся прожитая жизнь? Просто если стрелять себе в висок, то вся жизнь уж точно не успеет проскочить... А вот лежа на кровати, умирая потихоньку...
Вярнуцца да пачатку
Паглядзець профіль Адаслаць асабістае паведамленне Гасцявая кніга Пачытаць дзённік карыстальніка
Aglais
Доўгажихар
Доўгажихар

Зарэгістравана:
2006-05-24

ПаведамленнеПаведамленні: 28 ліс. 2006 16:44

Apostate a écrit:

Точно, смерть - финал... всего.
Если не секрет, то кто вам сказал, что перед смертью проскакивает вся прожитая жизнь? Просто если стрелять себе в висок, то вся жизнь уж точно не успеет проскочить... А вот лежа на кровати, умирая потихоньку...

ну это да icon_smile.gif
но я думала о медленной (относительно), когда приходит понимание смерти и ещё можешь подумать ))
Вярнуцца да пачатку
Паглядзець профіль Адаслаць асабістае паведамленне Гасцявая кніга Паглядзець анкету карыстальніка з раздзелу Пачытаць дзённік карыстальніка Прагледзець фотаальбомы карыстальніка
Apostate
Гаваркі
Гаваркі

Зарэгістраваны:
2006-11-13
Коль-ць пунктаў: 85

ПаведамленнеПаведамленні: 28 ліс. 2006 16:51

Aglais a écrit:

ну это да icon_smile.gif
но я думала о медленной (относительно), когда приходит понимание смерти и ещё можешь подумать ))

Думать? А зачем? Что это изменит?
Я не придераюсь... просто мне... э-э... интерестно.
Дело в том, что лично я бы перед смертью как можно меньше бы старался размышлять о прошлом...
Вярнуцца да пачатку
Паглядзець профіль Адаслаць асабістае паведамленне Гасцявая кніга Пачытаць дзённік карыстальніка
Aglais
Доўгажихар
Доўгажихар

Зарэгістравана:
2006-05-24

ПаведамленнеПаведамленні: 28 ліс. 2006 17:21

мне кажется, что подобные мысли сами собой возникают
т.к. будущего уже нет
да, если осталось жить месяц (например), то конечно не будешь сидеть и обдумывать прошлое, а наоборот
а вот если пару мгновений.....
Вярнуцца да пачатку
Insurgentis
Свой
Свой

Зарэгістравана:
2006-10-28
Коль-ць пунктаў: 128

ПаведамленнеПаведамленні: 30 ліс. 2006 23:48

когда тебе мало остается, то не задумываешься о чем думать (звучит коряво , знаю)... все зависит от эмоций и состояния нервной системы...
Вярнуцца да пачатку
Паглядзець профіль Адаслаць асабістае паведамленне Гасцявая кніга Пачытаць дзённік карыстальніка Прагледзець фотаальбомы карыстальніка
Dreamcat4er
Знаўца
Знаўца

Зарэгістраваны:
2006-07-05
Коль-ць пунктаў: 4696

ПаведамленнеПаведамленні: 01 снеж. 2006 14:45

Смерть - это выход из Матрицы. А что дальше - видимо, другая реальность, которая покажется более "настоящей", чем та, в которой мы сейчас...
Вярнуцца да пачатку
Паглядзець профіль Адаслаць асабістае паведамленне Гасцявая кніга Паглядзець анкету карыстальніка з раздзелу Зайсці ў клуб карыстальніка Пачытаць дзённік карыстальніка Прагледзець фотаальбомы карыстальніка
-_-LoNeLy-_-
Знаўца
Знаўца

Зарэгістравана:
2005-09-16
Коль-ць пунктаў: 3544

ПаведамленнеПаведамленні: 02 снеж. 2006 20:18

для меня жизнь и смерть одинаковы...если сравнивать все за и против суицида то для меня они на ровне....мне жизнь и нетак важна то icon_cry.gif
Вярнуцца да пачатку
Паглядзець профіль Адаслаць асабістае паведамленне Гасцявая кніга Зайсці ў клуб карыстальніка Пачытаць дзённік карыстальніка Прагледзець фотаальбомы карыстальніка
Insurgentis
Свой
Свой

Зарэгістравана:
2006-10-28
Коль-ць пунктаў: 128

ПаведамленнеПаведамленні: 03 снеж. 2006 11:25

sexyyyy@list.ru a écrit:
для меня жизнь и смерть одинаковы...если сравнивать все за и против суицида то для меня они на ровне....мне жизнь и нетак важна то icon_cry.gif

но ты ведь живешь... значит таки что-то тебя держит...
Вярнуцца да пачатку
Паглядзець профіль Адаслаць асабістае паведамленне Гасцявая кніга Пачытаць дзённік карыстальніка Прагледзець фотаальбомы карыстальніка
-_-LoNeLy-_-
Знаўца
Знаўца

Зарэгістравана:
2005-09-16
Коль-ць пунктаў: 3544

ПаведамленнеПаведамленні: 03 снеж. 2006 12:34

Insurgentis a écrit:

но ты ведь живешь... значит таки что-то тебя держит...
ну уже и раньше пыталась травиться....особенно когда депресняк то тогда жизнь для меня совсем ничего...если когда у меня депресняк и меня разозлят то я уже могу и попытаться покончить с собой...
Вярнуцца да пачатку
Паглядзець профіль Адаслаць асабістае паведамленне Гасцявая кніга Зайсці ў клуб карыстальніка Пачытаць дзённік карыстальніка Прагледзець фотаальбомы карыстальніка
Пачаць новую тэму    Адказаць на тэму Гадзінны пояс: GMT + 1
BY-SVET.com » Клубы » Форумы клубаў » Клуб весёлых и находчивых потенциальных самоубийц » Что для вас смерть?
Старонка 5 з 13 На старонку: Папярэд.    1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13   Наступ.