| |
| Аўтар | Паведамленне |
| Паведамленні: 14 чэр. 2007 19:40 Загаловак паведамлення: Давайте трохи про себе! | |
| Розкажіть про себе!
| |
| Вярнуцца да пачатку | |
 |
| Паведамленні: 14 чэр. 2007 19:45 Загаловак паведамлення: Давайте трохи про себе! | |
|
Як ви вже зрозуміли моє імя Дмитро! Я Живу у центрі України! Якщо то точніше це місто Житомир! Дуже полюбляю спорт!Особливо футбол! Мені 13 років але в мене є бажання спілкуватися з старшими!
Я маю ще два клуба це: "Чому ми спілкуємося в інтернеті?" і "ФУТБОЛ"!
Приходьте і записуйтесь у мої клуби я надіюсь не пожалкуєте!  | |
 |
| Паведамленні: 15 чэр. 2007 11:34 Загаловак паведамлення: Давайте трохи про себе! | |
| | ПИШІТЬ НЕ БІЙТЕСЯ! | |
 |
| Паведамленні: 18 чэр. 2007 09:54 Загаловак паведамлення: Давайте трохи про себе! | |
| Привіт! Мене звати Юлія. Мені 17 років. Народилася і все своє свідоме життя жила у Вінниці. Це також центр нашої держави! Зараз я зайнята клопотами куди ж бо мені вступити...Приємні клопоти...Захоплююся читанням. можна сказати, що це моє хоббі. Читаю Пауло Коельо, Германа Гессе, Федіра Достоєвського, Патріка Зюскінда...І багато чтого іншого. Вишиваю картини і рушники. Танцюю східні танці. Що є іще? Люблю спілкуватися із культурними людьми. Вихованість - одна з головних чеснот для мене. а ще вивчаю англійську мову. Це моє хоббі також.  | |
 |
| Паведамленні: 22 чэр. 2007 14:35 Загаловак паведамлення: Давайте трохи про себе! | |
| | Я теж люблю танцы але не вмыю! | |
 |
Майстар Зарэгістравана: 2007-07-04 Коль-ць пунктаў: 2213 | Паведамленні: 02 жнів. 2007 18:03 Загаловак паведамлення: Давайте трохи про себе! | |
| Привіт мене звати Олеся, я народилася і живу у Мінску, але де якій час мені пощастило жити на Україні, і я просто закохалася в Західну Україну. Про інтереси розказувати не буду, бо вони в мене весь час змінюються, ну а з постійного це - цяга до подорожу, читання, псіхологія . | |
 |
| Паведамленні: 30 каст. 2007 18:11 Загаловак паведамлення: Давайте трохи про себе! | |
| | Заходь у тему зх.України і роскажи про неї! | |
 |
| Паведамленні: 29 снеж. 2007 20:01 Загаловак паведамлення: Давайте трохи про себе! | |
| | А я вже стала киянкою відтоді як вступила до вузу. Тепер розриваюсь між двома містами. | |
 |
| Паведамленні: 17 студз. 2008 20:08 Загаловак паведамлення: Давайте трохи про себе! | |
| а це напевно інтересно)) | |
 |
| Паведамленні: 21 студз. 2008 11:23 Загаловак паведамлення: Давайте трохи про себе! | |
| | Скоріше, це важко. | |
 |
| |