Форум | Чат | Дзённікі | Клубы | Знаёмствы | Гульні | фотаальбом | Конкурс прыгажосці Карыстальнікі Радыё
Паставіць закладку Зрабіць стартавай   
Мой профіль
Зносіны
Забавы
Карыснае
Інфармацыя
Паслугі
Мова
Рэклама
    Мабільная версіяnew
BY-SVET.com » Клубы » Форумы клубаў » Клуб любителів життя » Ким ми були у минулому життті? Або на яку тваринку ми схожі?
Пачаць новую тэму   Адказаць на тэму На старонку: Папярэд.    1, 2, 3   Наступ.
Надрукаваць тэму
Аўтар Паведамленне
SunnyAlenka
Пастаялец
Пастаялец

Зарэгістравана:
2008-03-19
Коль-ць пунктаў: 278

ПаведамленнеПаведамленні: 30 крас. 2008 19:59
   Загаловак паведамлення: Ким ми були у минулому життті? Або на яку тваринку ми схожі?
  Адказаць з цытатай    Надрукаваць паведамленне

усі кажуть що я схожа на лисицю! icon_smile.gif
Вярнуцца да пачатку
Паглядзець профіль Адаслаць асабістае паведамленне Гасцявая кніга Прагледзець фотаальбомы карыстальніка
Narvene
Гуру
Гуру

Зарэгістравана:
2008-02-16
Коль-ць пунктаў: 15075

ПаведамленнеПаведамленні: 26 чэр. 2008 21:16
   Загаловак паведамлення: Ким ми були у минулому життті? Або на яку тваринку ми схожі?

в минулому житті, напевно, я була дуже ледачою, тваринкою. Обожнюю нічого не робити і насолоджуватись життям.
Вярнуцца да пачатку
Паглядзець профіль Адаслаць асабістае паведамленне Гасцявая кніга Паглядзець анкету карыстальніка з раздзелу Пачытаць дзённік карыстальніка Прагледзець фотаальбомы карыстальніка
33нещастя
Майстар
Майстар

Зарэгістравана:
2008-07-01
Коль-ць пунктаў: 2419

ПаведамленнеПаведамленні: 02 ліп. 2008 01:20

Ухти,ми мабуть друзями були)))Я теж люблю нічого не робити і просто отримувати задоволення як від життя,так і від нічогонеробства.Таке довго слово,а я його правильно вимовила))))
Вярнуцца да пачатку
Паглядзець профіль Адаслаць асабістае паведамленне Гасцявая кніга Паглядзець анкету карыстальніка з раздзелу Зайсці ў клуб карыстальніка Пачытаць дзённік карыстальніка Прагледзець фотаальбомы карыстальніка
seasa
Майстар
Майстар

Зарэгістраваны:
2008-07-14
Коль-ць пунктаў: 2928

ПаведамленнеПаведамленні: 31 каст. 2008 15:51

Я не знаю мабуть гепардом icon_rolleyes.gif
Вярнуцца да пачатку
Паглядзець профіль Адаслаць асабістае паведамленне Гасцявая кніга Паглядзець анкету карыстальніка з раздзелу Зайсці ў клуб карыстальніка Пачытаць дзённік карыстальніка Прагледзець фотаальбомы карыстальніка
Арсенчик
Філосаф
Філосаф

Зарэгістраваны:
2008-10-26
Коль-ць пунктаў: 5419

ПаведамленнеПаведамленні: 03 снеж. 2008 19:16

А я- мабуть на комара
Вярнуцца да пачатку
Паглядзець профіль Адаслаць асабістае паведамленне Гасцявая кніга Зайсці ў клуб карыстальніка Пачытаць дзённік карыстальніка Прагледзець фотаальбомы карыстальніка
Нефлєгма
Пастаялец
Пастаялец

Зарэгістравана:
2008-10-06
Коль-ць пунктаў: 319

ПаведамленнеПаведамленні: 12 снеж. 2008 00:49

ким я була??? звідки ж я знаю, і чи було це взагалі... ну добре, візьмем, помрієм....
Я була диким мустангом, що цілий день мбігає по полях лісах...
обожнює волю..
Вярнуцца да пачатку
Паглядзець профіль Адаслаць асабістае паведамленне Гасцявая кніга Паглядзець анкету карыстальніка з раздзелу Пачытаць дзённік карыстальніка
Арсенчик
Філосаф
Філосаф

Зарэгістраваны:
2008-10-26

ПаведамленнеПаведамленні: 30 снеж. 2008 13:27

мабуть я був лисицею. А чому, не знаю.
Вярнуцца да пачатку
Паглядзець профіль Адаслаць асабістае паведамленне Гасцявая кніга Зайсці ў клуб карыстальніка Пачытаць дзённік карыстальніка Прагледзець фотаальбомы карыстальніка
P.S.loving
Знаўца
Знаўца

Зарэгістравана:
2008-12-26
Коль-ць пунктаў: 4091

ПаведамленнеПаведамленні: 03 студз. 2009 16:07

друзі називають мене кицюньою або котярою) залежно від мого настрою
Вярнуцца да пачатку
Паглядзець профіль Адаслаць асабістае паведамленне Гасцявая кніга Пачытаць дзённік карыстальніка Прагледзець фотаальбомы карыстальніка
Арсенчик
Філосаф
Філосаф

Зарэгістраваны:
2008-10-26

ПаведамленнеПаведамленні: 24 студз. 2009 12:17

Таракан, бо всім надоїдаю... Це правда!!!
Вярнуцца да пачатку
mypka18
Пастаялец
Пастаялец

Зарэгістравана:
2009-05-16
Коль-ць пунктаў: 449

ПаведамленнеПаведамленні: 16 Травень 2009 14:57

я точно была кошкой))) icon_smile.gif
Вярнуцца да пачатку
Паглядзець профіль Адаслаць асабістае паведамленне Гасцявая кніга Паглядзець анкету карыстальніка з раздзелу Пачытаць дзённік карыстальніка
Пачаць новую тэму    Адказаць на тэму Гадзінны пояс: GMT + 1
BY-SVET.com » Клубы » Форумы клубаў » Клуб любителів життя » Ким ми були у минулому життті? Або на яку тваринку ми схожі?
Старонка 2 з 3 На старонку: Папярэд.    1, 2, 3   Наступ.