| |
| Який тип книжок кращий??? | | 1. Фантастика | | 41,7% | [ 5 ] | | 2. Пригоди | | 16,7% | [ 2 ] | | 3. Романтика | | 0% | [ 0 ] | | 4. Ужастик | | 8,3% | [ 1 ] | | 5. Науковий | | 8,3% | [ 1 ] | | 6. Історичний | | 8,3% | [ 1 ] | | 7. Комедійний | | 16,7% | [ 2 ] | | | Усяго прагаласаваных : 12 | |
| Аўтар | Паведамленне |
Гаваркі Зарэгістравана: 2008-02-01 Коль-ць пунктаў: 70 | Паведамленні: 03 лют. 2008 08:48 Загаловак паведамлення: Яким книгам ви надаєте увагу | |
| Який тип книжок вам найбільше подобається? Чому? Чи можете ви захоплюватись фантастикою , а читати романтичні книги?Свої відповіді і нові запитання пишіть ТУТ !!!  | |
| Вярнуцца да пачатку | |
 |
| Паведамленні: 19 сак. 2009 22:14 Загаловак паведамлення: Яким книгам ви надаєте увагу | |
| Люблю фантастику та фентезі... іноді наукові...
Фантастика це завжди інший світ, або ж дещо змінений реальний... цікаво... до того ж фантастика часто містить дуже глибокі ідеї...
Не проти трохи романтики у фантастиці... окремо навряд... | |
 |
Гуру Зарэгістравана: 2009-05-17 Коль-ць пунктаў: 15155 | Паведамленні: 17 Травень 2009 15:37 Загаловак паведамлення: Яким книгам ви надаєте увагу | |
|
я люблю книги у стилі хоррор та триллери.люблю полоскотати нерви))) схвально відношуся до фентезі. а щодо романтики, то без цього ніде не обійдешся))) | |
 |
Філосаф Зарэгістравана: 2009-03-23 Коль-ць пунктаў: 9433 | Паведамленні: 30 чэр. 2009 17:08 Загаловак паведамлення: Яким книгам ви надаєте увагу | |
| Фантастика+Романтика+Пригоди=те,що я люблю
Сама якраз і пишу в такому стилі...І читаю саме такі книжки. | |
 |
Майстар Зарэгістраваны: 2009-09-27 Коль-ць пунктаў: 2583 | Паведамленні: 28 вер. 2009 15:33 Загаловак паведамлення: Яким книгам ви надаєте увагу | |
| | Надаю перевагу фантастиці апокаліптично-постапокаліптичного спрямування. | |
 |
Гаваркі Зарэгістравана: 2009-08-22 Коль-ць пунктаў: 65 | Паведамленні: 06 ліс. 2009 22:22 Загаловак паведамлення: Яким книгам ви надаєте увагу | |
| | А я читаю усе підряд, звичайно, не зовсім усе, те, що подобається, бо любовні романи для жіночок навіть в руки брати не збираюся. Для мене головне не стиль, а якість написання, глибина викладу думки. От колись не любила, ні, думала, що не люблю фантастику, з`ясувалось, що дуже навіть і подобається. Просто треба знати, що і кого читати. Мене Дяченки, наприклад, спокусили. | |
 |
| Паведамленні: 23 снеж. 2009 14:08 Загаловак паведамлення: Яким книгам ви надаєте увагу | |
| я все люблю читати, що пов"язано з філософією....
а не люблю детективів і романтики(( | |
 |
Майстар Зарэгістравана: 2008-07-01 Коль-ць пунктаў: 2419 | Паведамленні: 27 снеж. 2009 01:35 Загаловак паведамлення: Яким книгам ви надаєте увагу | |
| | Наукова фантастика,фантастика та наукові...Це захоплює,це моя пристрасть... | |
 |
| Паведамленні: 01 ліп. 2011 17:12 Загаловак паведамлення: Яким книгам ви надаєте увагу | |
| Фантастика+пригоди+містика саме те що я люблю,ну і пишу теж фантастику.Романтику не дуже люблю,особливо ненавиджу любовні романи мене від них аж верне(  | |
 |
| |