Форум | Чат | Дзённікі | Клубы | Знаёмствы | Гульні | фотаальбом | Конкурс прыгажосці Карыстальнікі Радыё
Паставіць закладку Зрабіць стартавай   
Мой профіль
Зносіны
Забавы
Карыснае
Інфармацыя
Паслугі
Мова
Рэклама
    Мабільная версіяnew
BY-SVET.com » Клубы » Форумы клубаў » Найпопулярніші книги Землі » Усі книги Гаррі Поттера
Пачаць новую тэму   Адказаць на тэму
Надрукаваць тэму
Аўтар Паведамленне
жуйка
Гаваркі
Гаваркі

Зарэгістравана:
2008-02-01
Коль-ць пунктаў: 70

ПаведамленнеПаведамленні: 03 лют. 2008 09:01
   Загаловак паведамлення: Усі книги Гаррі Поттера
  Адказаць з цытатай    Надрукаваць паведамленне

Обсуджуємо сім книг про Гаррі Поттера! Яка книга найбільше сподобалась? Чому? Чи раді ви , що історія про хлопця чарівника закінчилась? Як ви б закінчили цю історію?Всі свої думки записуйте ТУТ !!!
Вярнуцца да пачатку
Паглядзець профіль Адаслаць асабістае паведамленне Гасцявая кніга Зайсці ў клуб карыстальніка Пачытаць дзённік карыстальніка Прагледзець фотаальбомы карыстальніка
Heim
Адчувае смак
Адчувае смак

Зарэгістраваны:
2009-03-19
Коль-ць пунктаў: 18

ПаведамленнеПаведамленні: 19 сак. 2009 22:06

Найбільше сподобалась шоста, сьома теж... герої нарешті подорослішали, та і взагалі чим далі тим серйозніше у Ро вийшло. Шоста книга сильно пов'язана із Дамблдором... він з'являється на самому початку, забирає Гаррі, далі уроки "Редлознавства", печера... і смерть... Дамблдор всюди... складається враження, що Ро у шостій книзі вирішила надолужити його недостаток у попередніх книгах і майже цілковиту відсутність у сьомій... взагалі усі діалоги із участю Дамблдора завжди були дуже захопливі... по меншій мірі для мене...
Сьома просто чудова заключна книга, стільки смертей у кінці... реалістично...
Хм, для мене це ще не кінець історії... кінець настане із виходом заключного фільму... моя думка...
Вярнуцца да пачатку
Паглядзець профіль Адаслаць асабістае паведамленне Гасцявая кніга
Дарушка
Філосаф
Філосаф

Зарэгістравана:
2009-03-23
Коль-ць пунктаў: 9440

ПаведамленнеПаведамленні: 30 чэр. 2009 17:13

Я полюбила УСІ книжки про Гаррі Поттера,бо в кожній своя ізюминка,щось особливе.Я перечитую їх знов і знов,зливаючись із цим цікавим світом,помічаючи щоразу щось нове,вникаючи в деталі...Так,я справжня фанатка цієї книги і знаю її мало не напам"ять! icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif
Вярнуцца да пачатку
Паглядзець профіль Адаслаць асабістае паведамленне Гасцявая кніга Зайсці ў клуб карыстальніка Пачытаць дзённік карыстальніка Прагледзець фотаальбомы карыстальніка
Пачаць новую тэму    Адказаць на тэму Гадзінны пояс: GMT + 1
BY-SVET.com » Клубы » Форумы клубаў » Найпопулярніші книги Землі » Усі книги Гаррі Поттера
Старонка 1 з 1