| |
| Аўтар | Паведамленне |
Свой Зарэгістраваны: 2007-12-19 Коль-ць пунктаў: 169 | Паведамленні: 07 лют. 2008 09:15 Загаловак паведамлення: Музика у вашому житті | |
| | Яку роль відіграє музика у вашому житті? Які напрямки ви найбільше полюбляєте? Як ви "докотились" до того, що почали слухати рок? | |
| Вярнуцца да пачатку | |
 |
Свой Зарэгістраваны: 2007-12-19 Коль-ць пунктаў: 169 | Паведамленні: 07 лют. 2008 09:17 Загаловак паведамлення: Музика у вашому житті | |
|
Я на даний момент надаю перевагу melodic-death i metalcore... Саме ці стилі найбідьше слухаю. In Flames, Bullet For My Valentine, As I Lay Dying... | |
 |
Гаваркі Зарэгістраваны: 2008-03-16 Коль-ць пунктаў: 57 | Паведамленні: 17 сак. 2008 14:42 Загаловак паведамлення: Музика у вашому житті | |
| | Слухаю рок, обожнюю рок і вважаю що рок то не просто музика, а ідеологія життя. Слухаю AC/DC, AMATORY, КИНО, Nirvana і ще багато інших груп | |
 |
| Паведамленні: 04 чэр. 2008 20:39 Загаловак паведамлення: Музика у вашому житті | |
| | Любов, секс, рок-н-ролл))) Чак Берри, Бітли, Стрей Кетс, Джери Ли, Елвис, Литл Ричард.... | |
 |
Ветэран Зарэгістравана: 2008-09-23 Коль-ць пунктаў: 997 | Паведамленні: 06 каст. 2008 18:32 Загаловак паведамлення: Музика у вашому житті | |
| слухаю багато чого...
фолк, готика, dark wave, індастріал та багато чого іншого...
докотилась до цього...а хЗ...починалось все з Мерліна Менсона, Аетернуса (впрадло писати англійською), Лакрімози....Підсадила одна готка. | |
 |
| Паведамленні: 26 каст. 2008 08:40 Загаловак паведамлення: Музика у вашому житті | |
| Я в основному по симфо-металу. А оскіко приставку симфо можна ліпити будь-куди, то виходить дуже класний список: Nightwish, Epica, Apocalyptica, Therion, Within temptation, Dark Lunacy, Graveworm, Capitollium
+ концерти з оркестром Metallica s&m , Scorpions - moment of glory
Ну й іще багато окрім симфо:
Godsmack, Lacuna coil, Evanescence, Bathоry, Dimmiu Borgir, Nokturnal Mortum, Ария, SOAD, Finntroll і.т.д | |
 |
Мудры Зарэгістравана: 2008-08-19 Коль-ць пунктаў: 11885 | Паведамленні: 26 каст. 2008 15:50 Загаловак паведамлення: Музика у вашому житті | |
| я - рок, "важкий" рок, декого з попси, реп, ну і все інше по трохи.
А на рок мене "підсадила" сестра, на хеві метл - тато  | |
 |
| Паведамленні: 26 каст. 2008 17:19 Загаловак паведамлення: Музика у вашому житті | |
| | файний в тебе батько | |
 |
Мудры Зарэгістравана: 2008-08-19 Коль-ць пунктаў: 11885 | Паведамленні: 31 каст. 2008 20:45 Загаловак паведамлення: Музика у вашому житті | |
| | Quote: |
файний в тебе батько
|
ти не перший так говориш, мій друг як прочита по це написав: "Мені б такого обезбашиного старіка!"
я ним пишаюсь  | |
 |
Філосаф Зарэгістравана: 2008-04-10 Коль-ць пунктаў: 5735 | Паведамленні: 17 снеж. 2008 12:29 Загаловак паведамлення: Музика у вашому житті | |
| | Я підсіла на ню метал, альтерн рок, хеві -такі групи, як іл ніно, аджацент ту насінг, врейнсторм, гудсмак, срі дейс грейс, трохи корна, вся система(шкода що розпались) в недавньому минулому готік рок, трохи панк року, якщо якісний. | |
 |
| |