Форум | Чат | Дзённікі | Клубы | Знаёмствы | Гульні | фотаальбом | Конкурс прыгажосці Карыстальнікі Радыё
Паставіць закладку Зрабіць стартавай   
Мой профіль
Зносіны
Забавы
Карыснае
Інфармацыя
Паслугі
Мова
Рэклама
    Мабільная версіяnew
BY-SVET.com » Клубы » Форумы клубаў » Моя УКРАЇНА » В чому вимірюється патріотизм?
Пачаць новую тэму   Адказаць на тэму На старонку:   1, 2, 3, 4, 5, 6   Наступ.
Надрукаваць тэму
Аўтар Паведамленне
TRAVEN
Знаўца
Знаўца

Зарэгістраваны:
2008-07-16
Коль-ць пунктаў: 3890

ПаведамленнеПаведамленні: 19 каст. 2008 00:23
   Загаловак паведамлення: В чому вимірюється патріотизм?
  Адказаць з цытатай    Надрукаваць паведамленне

Якщо ти справжній українець, то ти повинен щось зробити для своєї Батьківщини.Якщо ти справжня Людина, то ти повинен досконало знати свою рідну мову. Якщо ти справжній патріот, то ти по-справжньому любитимеш, і шануватимеш Неньку Україну, будеш готовий на самопожертву для Неї. А на вашу думку , в чому вимірюється патріотизм?
Вярнуцца да пачатку
Паглядзець профіль Адаслаць асабістае паведамленне Гасцявая кніга Паглядзець анкету карыстальніка з раздзелу Зайсці ў клуб карыстальніка Пачытаць дзённік карыстальніка Прагледзець фотаальбомы карыстальніка
Darkdrag
Мудры
Мудры

Зарэгістравана:
2007-03-10
Коль-ць пунктаў: 13713

ПаведамленнеПаведамленні: 19 каст. 2008 01:02

у допомозі рідній землі, навіть якщо вона цього не заслуговує
Вярнуцца да пачатку
Паглядзець профіль Адаслаць асабістае паведамленне Гасцявая кніга Зайсці ў клуб карыстальніка Пачытаць дзённік карыстальніка Прагледзець фотаальбомы карыстальніка
Мавка_Оленка
Ветэран
Ветэран

Зарэгістравана:
2008-09-23
Коль-ць пунктаў: 997

ПаведамленнеПаведамленні: 20 каст. 2008 19:23

Darkdrag написав(ла) (19 Жовтня 2008 02:02 ) :
у допомозі рідній землі, навіть якщо вона цього не заслуговує

вона завжди на це заслуговує, бо вона в собі тримає історію подвигів і злетів. То не вона винна в тому, що робиться, а її діти,я кі не вдячні їй і своїм предкам.
Вярнуцца да пачатку
Паглядзець профіль Адаслаць асабістае паведамленне Гасцявая кніга Пачытаць дзённік карыстальніка Прагледзець фотаальбомы карыстальніка
Darkdrag
Мудры
Мудры

Зарэгістравана:
2007-03-10
Коль-ць пунктаў: 13713

ПаведамленнеПаведамленні: 20 каст. 2008 20:49

а вона і є - її діти)
Вярнуцца да пачатку
Паглядзець профіль Адаслаць асабістае паведамленне Гасцявая кніга Зайсці ў клуб карыстальніка Пачытаць дзённік карыстальніка Прагледзець фотаальбомы карыстальніка
BuriyRomantik
Пісьменнік
Пісьменнік

Зарэгістраваны:
2008-09-18
Коль-ць пунктаў: 652

ПаведамленнеПаведамленні: 28 каст. 2008 09:26

На мою думку патріотиз виміряти неможливо. Патріотизм зароджується в тебе в серці, живе в твоїй душі і думках, і проявляється в твоїх вчинках...
І патріотом ти ніколи не станеш, бо завжди знайдуться люди, які зроблять з тебе ворога нації...
Вярнуцца да пачатку
Паглядзець профіль Адаслаць асабістае паведамленне Гасцявая кніга Паглядзець анкету карыстальніка з раздзелу
ханджа
Філосаф
Філосаф

Зарэгістраваны:
2007-06-11
Коль-ць пунктаў: 7652

ПаведамленнеПаведамленні: 19 снеж. 2008 12:38

гг))) я туд наверна, не в тему канкретна (аж самому смешно icon_biggrin.gif )...я вот чё спрашую вот вы пишете "Якщо ти справжня Людина, то ти повинен досконало знати свою рідну мову"...ну а вот если я её знаю, но говорю по русски, то шо я не "людина"?)
Вярнуцца да пачатку
Паглядзець профіль Адаслаць асабістае паведамленне Гасцявая кніга Пачытаць дзённік карыстальніка Прагледзець фотаальбомы карыстальніка
незалежна
Мудры
Мудры

Зарэгістравана:
2008-08-19
Коль-ць пунктаў: 11885

ПаведамленнеПаведамленні: 19 снеж. 2008 14:58

Цитата:

гг))) я туд наверна, не в тему канкретна (аж самому смешно )...я вот чё спрашую вот вы пишете "Якщо ти справжня Людина, то ти повинен досконало знати свою рідну мову"...ну а вот если я её знаю, но говорю по русски, то шо я не "людина"?)

ні, ти не патріот просто
Вярнуцца да пачатку
ханджа
Філосаф
Філосаф

Зарэгістраваны:
2007-06-11
Коль-ць пунктаў: 7652

ПаведамленнеПаведамленні: 19 снеж. 2008 19:46

незалежна написав(ла) (19 Грудня 2008 15:58 ) :

ні, ти не патріот просто

icon_eek.gif Не ну чьо!!! я ж эта....я ж типа люблю.....люблю йийо! Ну эту как йийо....Нэньку! А вы тут сразу...не патриот....а хто я тада?))
Вярнуцца да пачатку
TRAVEN
Знаўца
Знаўца

Зарэгістраваны:
2008-07-16
Коль-ць пунктаў: 3890

ПаведамленнеПаведамленні: 19 снеж. 2008 21:03

Якщо ти не знаєш мови, то повинен докласти максимально зусиль щоб знати. Якщо це мова твоєї Батьківщини.
Вярнуцца да пачатку
Паглядзець профіль Адаслаць асабістае паведамленне Гасцявая кніга Паглядзець анкету карыстальніка з раздзелу Зайсці ў клуб карыстальніка Пачытаць дзённік карыстальніка Прагледзець фотаальбомы карыстальніка
ZyaBeNyaTkO
Гуру флейма
Гуру флейма

Зарэгістравана:
2008-12-09
Коль-ць пунктаў: 24198

ПаведамленнеПаведамленні: 19 снеж. 2008 21:07

Якщо ти любиш свою Батьківщину - ти любиш її у всіх її проявах: традиції, віра, мова. Якщо це не так, то це не любов)
Вярнуцца да пачатку
Пачаць новую тэму    Адказаць на тэму Гадзінны пояс: GMT + 1
BY-SVET.com » Клубы » Форумы клубаў » Моя УКРАЇНА » В чому вимірюється патріотизм?
Старонка 1 з 6 На старонку:   1, 2, 3, 4, 5, 6   Наступ.