Форум | Чат | Дзённікі | Клубы | Знаёмствы | Гульні | фотаальбом | Конкурс прыгажосці Карыстальнікі Радыё
Паставіць закладку Зрабіць стартавай   
Мой профіль
Зносіны
Забавы
Карыснае
Інфармацыя
Паслугі
Мова
Рэклама
    Мабільная версіяnew
BY-SVET.com » Клубы » Форумы клубаў » Українські психо-меломани » Якi гурти ви слухаєте частiше українскi чи зарубiжнi?
Пачаць новую тэму   Адказаць на тэму На старонку: Папярэд.    1, 2  
Надрукаваць тэму

Якi гурти ви слухаєте частiше українскi чи зарубiжнi?
Українськi
61,5%
 61,5%  [ 8 ]
Зарубiжнi
15,4%
 15,4%  [ 2 ]
50/50
23,1%
 23,1%  [ 3 ]
Усяго прагаласаваных : 13

Аўтар Паведамленне
qsefthuk
Адчувае смак
Адчувае смак

Зарэгістраваны:
2008-12-06
Коль-ць пунктаў: 11

ПаведамленнеПаведамленні: 14 студз. 2009 10:36
   Загаловак паведамлення: Якi гурти ви слухаєте частiше українскi чи зарубiжнi?
  Адказаць з цытатай    Надрукаваць паведамленне

і ті і другі... думаю фіфті-фіфті
Вярнуцца да пачатку
Паглядзець профіль Адаслаць асабістае паведамленне Гасцявая кніга
Erdalia
Доўгажихар
Доўгажихар

Зарэгістравана:
2009-01-25
Коль-ць пунктаў: 1523

ПаведамленнеПаведамленні: 15 лют. 2009 12:38

Зарубіжні.прикро але факт..за кордоном дають більше бабла в розкрутку групи,якісніше звучання та і взагалі..там хоч вибір є,а тут навішали нам на вуха всяку бездарність,і ми маєм це слухати..не хочу називати таких виконавців поіменно,мабуть,вже самі здогадалися..
Вярнуцца да пачатку
Паглядзець профіль Адаслаць асабістае паведамленне Гасцявая кніга Пачытаць дзённік карыстальніка Прагледзець фотаальбомы карыстальніка
ivanysik333
Гуру
Гуру

Зарэгістравана:
2009-08-03
Коль-ць пунктаў: 15778

ПаведамленнеПаведамленні: 05 каст. 2009 15:24

я частіше українські пісні слухаю... хоча до зарубіжних також позитивно відношусь...
але українське - рідніше) icon_razz.gif
Вярнуцца да пачатку
Паглядзець профіль Адаслаць асабістае паведамленне Гасцявая кніга Пачытаць дзённік карыстальніка Прагледзець фотаальбомы карыстальніка
TinyStalk
Філосаф
Філосаф

Зарэгістраваны:
2007-08-06
Коль-ць пунктаў: 5335

ПаведамленнеПаведамленні: 05 каст. 2009 19:36

Quote:

я частіше українські пісні слухаю... хоча до зарубіжних також позитивно відношусь...
але українське - рідніше)

а які саме группи? чи може народні?

мені от наприклад подобаються Скай та Друга ріка, але вони так приїлися що я дуже рідко їх слухаю))
Вярнуцца да пачатку
Паглядзець профіль Адаслаць асабістае паведамленне Гасцявая кніга Зайсці ў клуб карыстальніка Пачытаць дзённік карыстальніка Прагледзець фотаальбомы карыстальніка
ivanysik333
Гуру
Гуру

Зарэгістравана:
2009-08-03

ПаведамленнеПаведамленні: 05 каст. 2009 20:03

народні я поза всіма чергами слухаю.. і співати їх сама дуже люблю)
а з українських груп, крім тих, що ви назвали, ще слухаю "Тартак", "Бумбокс", "Крихітка цахес", "Rosa Marena"...
Вярнуцца да пачатку
TinyStalk
Філосаф
Філосаф

Зарэгістраваны:
2007-08-06
Коль-ць пунктаў: 5335

ПаведамленнеПаведамленні: 05 каст. 2009 20:14

ага, ну я не чув тільки "Rosa Marena", тре бу послухати, інші вже приїлися icon_smile.gif
Вярнуцца да пачатку
Паглядзець профіль Адаслаць асабістае паведамленне Гасцявая кніга Зайсці ў клуб карыстальніка Пачытаць дзённік карыстальніка Прагледзець фотаальбомы карыстальніка
ivanysik333
Гуру
Гуру

Зарэгістравана:
2009-08-03

ПаведамленнеПаведамленні: 05 каст. 2009 20:15

обов'язково послухайте) Дуже гарні пісні виконує ця група.. душевні) icon_smile.gif
Вярнуцца да пачатку
33нещастя
Майстар
Майстар

Зарэгістравана:
2008-07-01
Коль-ць пунктаў: 2419

ПаведамленнеПаведамленні: 25 каст. 2009 15:45

а я раніше більше українську музику слухала,але тепер підсіла на інді рок,тому в більшості зарубіжну слухаю...відсоткове співвідношення української до зарубіжної музики в плеєрі це 30 до 70.
Вярнуцца да пачатку
Паглядзець профіль Адаслаць асабістае паведамленне Гасцявая кніга Паглядзець анкету карыстальніка з раздзелу Зайсці ў клуб карыстальніка Пачытаць дзённік карыстальніка Прагледзець фотаальбомы карыстальніка
Пачаць новую тэму    Адказаць на тэму Гадзінны пояс: GMT + 1
BY-SVET.com » Клубы » Форумы клубаў » Українські психо-меломани » Якi гурти ви слухаєте частiше українскi чи зарубiжнi?
Старонка 2 з 2 На старонку: Папярэд.    1, 2