Форум | Чат | Дзённікі | Клубы | Знаёмствы | Гульні | фотаальбом | Конкурс прыгажосці Карыстальнікі Радыё
Паставіць закладку Зрабіць стартавай   
Мой профіль
Зносіны
Забавы
Карыснае
Інфармацыя
Паслугі
Мова
Рэклама
    Мабільная версіяnew
BY-SVET.com » Клубы » Форумы клубаў » Неформали іпросто люди, не такі як всі! » Улюблений український гурт
Пачаць новую тэму   Адказаць на тэму На старонку: Папярэд.    1, 2, 3, 4, 5   Наступ.
Надрукаваць тэму

Чи знаєте ви щось про гурт "Gogol Bordello"?
Знаю Гудзя особисто!
33,3%
 33,3%  [ 5 ]
Що це за Гоголь-Моголь?
66,7%
 66,7%  [ 10 ]
Усяго прагаласаваных : 15

Аўтар Паведамленне
Бодьо
Пісьменнік
Пісьменнік

Зарэгістраваны:
2009-07-19
Коль-ць пунктаў: 510

ПаведамленнеПаведамленні: 14 студз. 2010 22:09
   Загаловак паведамлення: Улюблений український гурт
  Адказаць з цытатай    Надрукаваць паведамленне

о!маладєц,вибрав icon_biggrin.gif мєдалька тобі,за то шо в тебе є щось ще крім ню-метала

а твої Drowning Pool,і іст вестік і остальні???
не слухай цю комєрцію бляха-муха=)))
Вярнуцца да пачатку
Паглядзець профіль Адаслаць асабістае паведамленне Гасцявая кніга Прагледзець фотаальбомы карыстальніка
Андрушка
Філосаф
Філосаф

Зарэгістраваны:
2009-07-12
Коль-ць пунктаў: 9820

ПаведамленнеПаведамленні: 14 студз. 2010 22:16

Ти чи тупий, чи глухий... Якщо шариш, то ти підтвердиш, що стиль у альбомі "Full Circle" Drowning Pool - це не ню-метал, а пост-грандж. Чи це попса?
А, ну да icon_biggrin.gif Комерція. Нє, Бодя, це СТИЛЬ МУЗИКИ, ПОПУСТИСЬ ЩЕ РАЗ icon_biggrin.gif
East West - християнський рок. Ой, пардон,ти ж атеїст! Тільки чомсь жрать паски на Паску любиш!
Так вот. Такому умному дезеру, як ти, хочу сказати реплікою Руслана з групи Варлас (НЕ ПИШИ,ЩО ЦЕ НЮ-МЕТАЛ), що він мені написав тільки шо:
"Мы уважаем все направления и стили, в каком бы не играла та или иная группа, каждый делает то, что ему нравится."
Вярнуцца да пачатку
Паглядзець профіль Адаслаць асабістае паведамленне Гасцявая кніга Прагледзець фотаальбомы карыстальніка
Бодьо
Пісьменнік
Пісьменнік

Зарэгістраваны:
2009-07-19

ПаведамленнеПаведамленні: 14 студз. 2010 22:37

Андрушка hat folgendes geschrieben (14 Jan 2010 23:16 ) :
... Якщо шариш, то ти підтвердиш, що стиль у альбомі "Full Circle" Drowning Pool - це не ню-метал, а пост-грандж."

слухав пару пісень цієї групи і в мене образовався тошнотворний рефлекс,бо слухав там саме ню-метал

А, ну да icon_biggrin.gif Комерція. Нє, Бодя, це СТИЛЬ МУЗИКИ, ПОПУСТИСЬ ЩЕ РАЗ icon_biggrin.gif

-щось таке тепе сказанув,що я непойняв комєрція icon_arrow.gif стиль музики??? icon_razz.gif

Ой, пардон,ти ж атеїст! Тільки чомсь жрать паски на Паску любиш!"

-хєрню говориш,а я нє,бо в мене є всі підстави себе таким вважати

"Мы уважаем все направления и стили, в каком бы не играла та или иная группа, каждый делает то, что ему нравится."

-о,це харашо icon_arrow.gif єслі тільки це не комєрція
Вярнуцца да пачатку
Андрушка
Філосаф
Філосаф

Зарэгістраваны:
2009-07-12

ПаведамленнеПаведамленні: 14 студз. 2010 23:33

Ню-метал-це не комерція, а стиль музики.
А твоїх любімцев я вважаю за комерцію. Твоїм гавно-групам треба за щось жити, от і випускають вони одне і теж з альбома в альбом. Бласт-біт-200 ударів, траханьє 6-5 струн, тупий (АЛЕ ШВИДКИЙ) соляк, тексти про здирання шкур з трупів, і альбом готовий. Що,не так?
Нема, Бодя, в тобі душевності, як раньше. Ти фізично существуєш,але енергетики някої. Позитива нема, бо пропав. А негатив тобі не лізе. Дивишся відео,як комусь роблять жахливі речі, і кайфуєш від цього. І в контакт викладаєш, мол, дивіться, як страдають! А сам, небось, не хочеш відчути,як це! Ти нахріна виклав відео операції на оці? Що ти хотів цим показати? ЩО САМЕ, Б*Я?
Злі люди були завжди.
І гавно ти слухаєш... ну і слухай.
Вярнуцца да пачатку
Бодьо
Пісьменнік
Пісьменнік

Зарэгістраваны:
2009-07-19

ПаведамленнеПаведамленні: 15 студз. 2010 10:48

Андрушка hat folgendes geschrieben (15 Jan 2010 00:33 ) :
Ню-метал-це не комерція, а стиль музики.

-так,але в цьому стилі найбільше комерції

А твоїх любімцев я вважаю за комерцію. Твоїм гавно-групам треба за щось жити, от і випускають вони одне і теж з альбома в альбом. Бласт-біт-200 ударів, траханьє 6-5 струн, тупий (АЛЕ ШВИДКИЙ) соляк

-якщо б їм небуло за що жити,то вониб випускали якусь альтернатівку,панк,попсу,всякий днб і подібну хрєнь,бо великих усілій для цього не потрібно,і на це йде великий спрос,а для того,щоб зробити якісну пісню,то її треба розучувати спочатку пару місяців,тіпа таких що я слухаю по-перше,а по-друге більшість таких групп паралельно ще десь заробляють,так-шо ти тут мені ще По*и*ди.

тексти про здирання шкур з трупів, і альбом готовий. Що,не так?
Нема, Бодя, в тобі душевності, як раньше. Ти фізично существуєш,але енергетики някої. Позитива нема, бо пропав. А негатив тобі не лізе. Дивишся відео,як комусь роблять жахливі речі, і кайфуєш від цього. І в контакт викладаєш, мол, дивіться, як страдають! А сам, небось, не хочеш відчути,як це! Ти нахріна виклав відео операції на оці? Що ти хотів цим показати? ЩО САМЕ, Б*Я?
Злі люди були завжди.
І гавно ти слухаєш... ну і слухай.

-ти хоть сам пойняв що сказав icon_biggrin.gif ????
більшість групп застосовує сюрреалізм або для прикола пишуть,але я на слова не звертаю уваги,головне-музичка,а слова лише доповнюють її.

-ти що дуже хочеш,щоб всі були схожі на тебе??? icon_smile.gif
Вярнуцца да пачатку
Андрушка
Філосаф
Філосаф

Зарэгістраваны:
2009-07-12

ПаведамленнеПаведамленні: 15 студз. 2010 11:08

-так,але в цьому стилі найбільше комерції - умнік, в попсі найбільше комерції! icon_smile.gif
-якщо б їм небуло за що жити,то вониб випускали якусь альтернатівку,панк,попсу - Альтернатива і панк на одному рівні з попсою? icon_smile.gif
-Щоб створити класний альбом, треба продумати його "от" і "до". А в дезі я цього небачу. І не я один.
щоб зробити якісну пісню,то її треба розучувати спочатку пару місяців-це не про дез.
"ти хоть сам пойняв що сказав "-поняв, звичайно. І ти поняв. Тільки відійшов від відповіді.
"більшість групп застосовує сюрреалізм або для прикола пишуть,але я на слова не звертаю уваги,головне-музичка,а слова лише доповнюють її. " - я не вірю, Бодя, що на тебе не впливають тексти. Не я один помітив, що тебе в останній час притягує мистецтво, на передньому плані якого насилля і його пропаганда. Так що тут ти цілком не правий, і признатися ти в цьому не хочеш навіть собі.
-ти що дуже хочеш,щоб всі були схожі на тебе??? - де це таке написано чи звідки це ти взяв?
Вярнуцца да пачатку
Невдаха
Гуру флейма
Гуру флейма

Зарэгістраваны:
2006-12-09
Коль-ць пунктаў: 23640

ПаведамленнеПаведамленні: 15 студз. 2010 13:47

"Full Circle" це альбом гурту Creed
і це дійсно пост-грандж
Вярнуцца да пачатку
Паглядзець профіль Адаслаць асабістае паведамленне Гасцявая кніга Пачытаць дзённік карыстальніка Прагледзець фотаальбомы карыстальніка
Андрушка
Філосаф
Філосаф

Зарэгістраваны:
2009-07-12

ПаведамленнеПаведамленні: 15 студз. 2010 13:53

Невдаха hat folgendes geschrieben (15 Jan 2010 14:47 ) :
"Full Circle" це альбом гурту Creed
і це дійсно пост-грандж

При чому тут Creed? icon_biggrin.gif
Я про Drowning Pool, альбом 2007-го

Вярнуцца да пачатку
Бодьо
Пісьменнік
Пісьменнік

Зарэгістраваны:
2009-07-19

ПаведамленнеПаведамленні: 15 студз. 2010 15:41

Андрушка hat folgendes geschrieben (15 Jan 2010 12:08 ) :
-так,але в цьому стилі найбільше комерції - умнік, в попсі найбільше комерції! icon_smile.gif

-ха-ха,ти аж просвітив мене

-якщо б їм небуло за що жити,то вониб випускали якусь альтернатівку,панк,попсу - Альтернатива і панк на одному рівні з попсою? icon_smile.gif

[quote="Андрушка|1263550122|261857153"]-Щоб створити класний альбом, треба продумати його "от" і "до". А в дезі я цього небачу. І не я один.quote]

-значить роззуй собі,і тим хто с тобою згоден-очі icon_idea.gif

щоб зробити якісну пісню,то її треба розучувати спочатку пару місяців-це не про дез.

-ага,що ти мені будеш втирати,якщо це нам розповідав гітарист групи діфінішенів,ти хоть сам спробуй створити хочаб одну пісню,ти оху**ш

"більшість групп застосовує сюрреалізм або для прикола пишуть,але я на слова не звертаю уваги,головне-музичка,а слова лише доповнюють її. " - я не вірю, Бодя, що на тебе не впливають тексти. Не я один помітив, що тебе в останній час притягує мистецтво, на передньому плані якого насилля і його пропаганда. Так що тут ти цілком не правий, і признатися ти в цьому не хочеш навіть собі.

цитата групи "Старый Склеп" на твою цю хню

"и ваше паскудство,моё безрассудство,свою ненависть к вам я превращаю в искусство,что лечит собой тяжелому привольно...."
Вярнуцца да пачатку
Андрушка
Філосаф
Філосаф

Зарэгістраваны:
2009-07-12

ПаведамленнеПаведамленні: 15 студз. 2010 15:49

-значить роззуй собі,і тим хто с тобою згоден-очі - значить, воно так і є! Іншої відповіді я від тебе не чекав! icon_biggrin.gif
ти хоть сам спробуй створити хочаб одну пісню,ти оху**ш- icon_biggrin.gif правильно, від твого гавна ти і сам ох***єш
цитата групи "Старый Склеп" на твою цю хню -ти ж сам хню написав, брєд повний!
Вярнуцца да пачатку
Пачаць новую тэму    Адказаць на тэму Гадзінны пояс: GMT + 1
BY-SVET.com » Клубы » Форумы клубаў » Неформали іпросто люди, не такі як всі! » Улюблений український гурт
Старонка 4 з 5 На старонку: Папярэд.    1, 2, 3, 4, 5   Наступ.