Форум | Чат | Дзённікі | Клубы | Знаёмствы | Гульні | фотаальбом | Конкурс прыгажосці Карыстальнікі Радыё
Паставіць закладку Зрабіць стартавай   
Мой профіль
Зносіны
Забавы
Карыснае
Інфармацыя
Паслугі
Мова
Рэклама
    Мабільная версіяnew
BY-SVET.com » Клубы » Форумы клубаў » Українські психо-меломани » яким буде майбутне українскої мізики
Пачаць новую тэму   Адказаць на тэму
Надрукаваць тэму
Аўтар Паведамленне
Multiplex
Пісьменнік
Пісьменнік

Зарэгістраваны:
2008-01-04
Коль-ць пунктаў: 551

ПаведамленнеПаведамленні: 05 студз. 2008 23:03
   Загаловак паведамлення: яким буде майбутне українскої мізики
  Адказаць з цытатай    Надрукаваць паведамленне

мені цікаво чи є перспектива у української мови у сучасній українській музиці,чи наша естрада так і буде працювати з російською,англійською та іншими мовами?
Вярнуцца да пачатку
Паглядзець профіль Адаслаць асабістае паведамленне Гасцявая кніга Паглядзець анкету карыстальніка з раздзелу Зайсці ў клуб карыстальніка Пачытаць дзённік карыстальніка Прагледзець фотаальбомы карыстальніка
TinyStalk
Філосаф
Філосаф

Зарэгістраваны:
2007-08-06
Коль-ць пунктаў: 5335

ПаведамленнеПаведамленні: 05 студз. 2008 23:10

Судячи з того що нині почали з'являтися молодіжні українські гурти такі як Скай, Друга ріка і інші, і вони стають популярними я вважаю що у української музики велике майбутьне. icon_wink.gif
Вярнуцца да пачатку
Паглядзець профіль Адаслаць асабістае паведамленне Гасцявая кніга Зайсці ў клуб карыстальніка Пачытаць дзённік карыстальніка Прагледзець фотаальбомы карыстальніка
33нещастя
Майстар
Майстар

Зарэгістравана:
2008-07-01
Коль-ць пунктаў: 2419

ПаведамленнеПаведамленні: 21 ліп. 2008 11:04

Я теж так думаю.Зараз є багато перспективних молодих україномовних груп.Українська мова та музика-наймилозвучніша в усьому світі!
Вярнуцца да пачатку
Паглядзець профіль Адаслаць асабістае паведамленне Гасцявая кніга Паглядзець анкету карыстальніка з раздзелу Зайсці ў клуб карыстальніка Пачытаць дзённік карыстальніка Прагледзець фотаальбомы карыстальніка
Немая_тоска
Майстар
Майстар

Зарэгістравана:
2008-07-15
Коль-ць пунктаў: 3483

ПаведамленнеПаведамленні: 21 ліп. 2008 12:48

скажу , що шоу-бизнес наразі в Україні обійшов російський тіки так! всі поважаючі себе російські поп зірки знімають кліпи саме в КИЄВІ! Щодо музики та гуртів скажу - справи кепські.Я дуже часто ходжу на концерти, чи то фести, де виступають маловідомі чи починаючі харківські групи, вони співають на різних мовах, окрім української, бо люди в Харкові, як і я сама думають російською, її легше сприймають та вітають.Приїзджав гурт з західної якоїсь області, вони співали на укр., проте глядачі холодно до них віднислися, а дехто навіть кричав їм образи та сміявся... Отакє життя....Отакє майбутнє...
Вярнуцца да пачатку
Могильная_плита
Гаваркі
Гаваркі

Зарэгістравана:
2008-07-22
Коль-ць пунктаў: 82

ПаведамленнеПаведамленні: 24 ліп. 2008 06:30

Я чєсно тоже люблю рок, но мої друз"я - музиканти, міні казали, шо рока вже немає, ніхто його сщас не іграє, грусно, дуже грусно, но украінська музика пережива не наілучші врємєна...
Вярнуцца да пачатку
Паглядзець профіль Адаслаць асабістае паведамленне Гасцявая кніга Паглядзець анкету карыстальніка з раздзелу
Synucia
Філосаф
Філосаф

Зарэгістравана:
2008-03-02
Коль-ць пунктаў: 5692

ПаведамленнеПаведамленні: 05 студз. 2009 20:15

я теж вважаю що музика українською дуже перспективна, а ще хочу зауважити що таким виконавцям як Ірина Білик і Могилевська набагато краще виходить співати українською..
Вярнуцца да пачатку
Паглядзець профіль Адаслаць асабістае паведамленне Гасцявая кніга Пачытаць дзённік карыстальніка Прагледзець фотаальбомы карыстальніка
TinyStalk
Філосаф
Філосаф

Зарэгістраваны:
2007-08-06
Коль-ць пунктаў: 5335

ПаведамленнеПаведамленні: 05 студз. 2009 20:19

ага, точно пiдмiтила!
Вярнуцца да пачатку
Паглядзець профіль Адаслаць асабістае паведамленне Гасцявая кніга Зайсці ў клуб карыстальніка Пачытаць дзённік карыстальніка Прагледзець фотаальбомы карыстальніка
qsefthuk
Адчувае смак
Адчувае смак

Зарэгістраваны:
2008-12-06
Коль-ць пунктаў: 11

ПаведамленнеПаведамленні: 14 студз. 2009 10:37

звичайно українські гурти є і будуть... все ще попереду!
Вярнуцца да пачатку
Паглядзець профіль Адаслаць асабістае паведамленне Гасцявая кніга
33нещастя
Майстар
Майстар

Зарэгістравана:
2008-07-01
Коль-ць пунктаў: 2419

ПаведамленнеПаведамленні: 25 каст. 2009 15:55

Пройшов час і моя думка змінилась...
Мало яким групам вдається видертись на вершину,щоб про них говорили,а особливо без грошей чи крутого продюсера.Більшість моїх знайомих ледь не принципово не слухає українські гурти,обгрунтовуючи це тим,що в них нема нічого цікавого.Так,я з цим згодна.Мені теж більше подобається закордонна музика,мені приємніше дивитись їх змістовні кліпи,а інколи буває й таке,що я ловлю себе на думці про те,що в цій приміром англомовній пісні я вловлюю більше змісту ніж в україномовних...І це пригнічує мене,бо виходить так,що українську музику я слухаю лише з принципу-українець-слухай українське...Ось і все...Ось така ось перспективка.
Вярнуцца да пачатку
Пачаць новую тэму    Адказаць на тэму Гадзінны пояс: GMT + 1
BY-SVET.com » Клубы » Форумы клубаў » Українські психо-меломани » яким буде майбутне українскої мізики
Старонка 1 з 1