Цей сайт був одним із перших сторінок Мережі, де я зареєструвалася. І все тільки через те, що на тутешньому форумі "Психологія та філософія" точилися цікаві дискусії, в які мені захотілося вставити свої п'ять копійок. Потім були дружні суперечки, віртуальні п"янки, плани летіти на Марс, обговорення різних теорій. Ми просто спілкувалися, відкриваючи свій внутрішній світ і пізнаючи душу співрозмовників. Врешті-решт, реальні проблеми виявилися сильнішими, хтось розчарувався, комусь набридло воювати з флудерами, у когось пропав доступ до інтернету, хтось... поринув у депресію і відгородився від всього світу за кам"яною стіною (ага, то про мене). Однак, всі ці події не пройшли даремно. Змінився світогляд. З"явився досвід. І за це в першу чергу потрібно дякувати форуму, з якого почалася подорож в глибину невідомого, до тих речей, над якими зазвичай ніхто не задумується, настільки вони банальні. Але це важливо знати. Як побудований світ. Що таке душа. Чи є доля і якими законами керується наш світ. Чи є життя після смерті, і що таке взагалі - смерть. І для чого жити. Який сенс в стражданнях і в радості. Для чого існує кохання. Важливо, чи не так?
Тому сьогодні мені захотілося перейменувати "клуб юристів" (чесно кажучи, не дуже хочеться обговорювати на форумі професійні проблеми) у клуб "розмови під зоряним небом". Це буде маленький форум філософів і романтиків. Давайте створювати теми, які нам цікаві, де кожен буде висловлювати свої думки, ділитися досвідом і теоріями, сперечатися і знаходити підтримку. То як? Поїхали?