Форум | Чат | Дзённікі | Клубы | Знаёмствы | Гульні | фотаальбом | Конкурс прыгажосці Карыстальнікі Радыё
Паставіць закладку Зрабіць стартавай   
Мой профіль
Зносіны
Забавы
Карыснае
Інфармацыя
Паслугі
Мова
Рэклама
    Мабільная версіяnew
BY-SVET.com » Клубы » Форумы клубаў » розмови під зоряним небом » Філософія як ключ до щастя
Пачаць новую тэму   Адказаць на тэму
Надрукаваць тэму
Аўтар Паведамленне
Ternopilchanka
Філосаф
Філосаф

Зарэгістравана:
2008-04-05
Коль-ць пунктаў: 7126

ПаведамленнеПаведамленні: 28 снеж. 2009 12:28
   Загаловак паведамлення: Філософія як ключ до щастя
  Адказаць з цытатай    Надрукаваць паведамленне

Цей сайт був одним із перших сторінок Мережі, де я зареєструвалася. І все тільки через те, що на тутешньому форумі "Психологія та філософія" точилися цікаві дискусії, в які мені захотілося вставити свої п'ять копійок. Потім були дружні суперечки, віртуальні п"янки, плани летіти на Марс, обговорення різних теорій. Ми просто спілкувалися, відкриваючи свій внутрішній світ і пізнаючи душу співрозмовників. Врешті-решт, реальні проблеми виявилися сильнішими, хтось розчарувався, комусь набридло воювати з флудерами, у когось пропав доступ до інтернету, хтось... поринув у депресію і відгородився від всього світу за кам"яною стіною (ага, то про мене). Однак, всі ці події не пройшли даремно. Змінився світогляд. З"явився досвід. І за це в першу чергу потрібно дякувати форуму, з якого почалася подорож в глибину невідомого, до тих речей, над якими зазвичай ніхто не задумується, настільки вони банальні. Але це важливо знати. Як побудований світ. Що таке душа. Чи є доля і якими законами керується наш світ. Чи є життя після смерті, і що таке взагалі - смерть. І для чого жити. Який сенс в стражданнях і в радості. Для чого існує кохання. Важливо, чи не так?
Тому сьогодні мені захотілося перейменувати "клуб юристів" (чесно кажучи, не дуже хочеться обговорювати на форумі професійні проблеми) у клуб "розмови під зоряним небом". Це буде маленький форум філософів і романтиків. Давайте створювати теми, які нам цікаві, де кожен буде висловлювати свої думки, ділитися досвідом і теоріями, сперечатися і знаходити підтримку. То як? Поїхали?
Вярнуцца да пачатку
Паглядзець профіль Адаслаць асабістае паведамленне Гасцявая кніга Зайсці ў клуб карыстальніка Пачытаць дзённік карыстальніка Прагледзець фотаальбомы карыстальніка
Gaspyd
Майстар
Майстар

Зарэгістраваны:
2008-03-16
Коль-ць пунктаў: 2374

ПаведамленнеПаведамленні: 08 студз. 2010 23:13

Ну ок, щодо форуму, аналогічна ситуація перший інтернет ресурс у якому я зареєструвався. Філософія як ключ до щастя? Наврятче хто хоче бути щасливим немає знати правди, правда щастя не дає. Щодо спілкування так це було справді дуже і дуже добре, так я в суперечці народжується істина. Ніхто нічого не може знати досконало, а от поділитись може тоді і співрозмовник взнає більше і підкорегує тебе в тому що ти знаєш менше.
Вярнуцца да пачатку
Паглядзець профіль Адаслаць асабістае паведамленне Гасцявая кніга Зайсці ў клуб карыстальніка Пачытаць дзённік карыстальніка Прагледзець фотаальбомы карыстальніка
Ternopilchanka
Філосаф
Філосаф

Зарэгістравана:
2008-04-05
Коль-ць пунктаў: 7126

ПаведамленнеПаведамленні: 28 студз. 2010 21:53

Цитата:

хто хоче бути щасливим немає знати правди, правда щастя не дає

Сам процес пізнання дає щастя. Хоча, девіз "менше знаєш - крепче спиш" теж добрий, залежно кому яке щастя більше подобається))
Вярнуцца да пачатку
PatriotUkraine
Доўгажихар
Доўгажихар

Зарэгістраваны:
2009-12-30
Коль-ць пунктаў: 1206

ПаведамленнеПаведамленні: 29 студз. 2010 18:03

особисто мені цікаво дізнатися щось цікаве, але я знаю межу цій цікавісті, щоб не було "любопытной Варваре - нос оторвали"))))
Вярнуцца да пачатку
Паглядзець профіль Адаслаць асабістае паведамленне Гасцявая кніга Паглядзець анкету карыстальніка з раздзелу Зайсці ў клуб карыстальніка Пачытаць дзённік карыстальніка Прагледзець фотаальбомы карыстальніка
Пачаць новую тэму    Адказаць на тэму Гадзінны пояс: GMT + 1
BY-SVET.com » Клубы » Форумы клубаў » розмови під зоряним небом » Філософія як ключ до щастя
Старонка 1 з 1